Úvod » AKTUALITY

POSLEDNÍ 2008 - 2014

publikováno 18.06.2014

Vážení příznivci Modrých Vlků, návštěvníci těchto stránek, přátelé.

Veden tehdy neskutečnou euforií po sérii vítězných turnajů a zápasů, zakládal jsem naprosto neznalý věcí počítačových, před více než šesti lety tyto stránky. Puzen vlastním egem, ale především touhou sdílet radost i bolest jasně obklopující ten krásný  statut -  rodiče fotbalisty. Všichni víme, jaké emoce zažívá člověk v definitivní blízkosti fotbalu. Jaké nalezne limity duševní a samozřejmě i ty fyzické. Nejen tyto v krátkosti zmíněné, ale mnoho dalších nepopiratelně souvisejících emocí, byly životadárnou mízou těmto stránkám. Nastal ale okamžik, kdy počaly ztrácet ( poslední dobu stále silněji ) svůj význam. Chlapci nám vyrostli, osazenstvo tribun při zápasech prořídlo, nastala nadvláda sociálních sítí a mně, přiznám se, už to přestalo bavit :-) Nesplnil jsem si jen jedinou věc. Nedosáhl jsem na vysněných 100 tisíc návštěv :-) Po krátkém rozhovoru s egem ale konstatuji, že to vůbec nevadí. Účel splněn.

S chlapci se po krásném druhém místě v Moravskoslezské divizi loučí dvojice trenérů, jejichž první učinkování u tohoto týmu, bylo pro mne jedním ze zásadních impulsů vedoucích k založení těchto stránek. Může v tom být nalezena i jakási paralela ( já ji v tom nacházím ) - S jejich odchodem tedy ponechávám tento web unášet k nekonečnému internetovému smetišti. 

Mirek Černík ve své závěrečné řeči po posledním tréninku, řekl v kabině zásadní větu : " Po nás, přijdou ještě lepší trenéři! "

Beru to jako příslib do budoucna. Emocí není nikdy dost :-)

Těším se na všechna příští shledání s vámi všemi, pro které je fotbal tou nejlepší věcí na světě.

Díky Mirku, Petře. Díky vám všem, co jste četli a třeba i rádi.

V neskonalé úctě Michal Miszu Drnovský. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

POSLEDNÍ 2008 - 2014
Vážení příznivci Modrých Vlků, návštěvníci těchto stránek, přátelé. Veden tehdy neskutečnou euforií po sérii vítězných turnajů a zápasů, zakládal jsem ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery